Som alltid hos Anna Fleurs

Hög kvalitet, personlig service och ett omfattande utbud av blommor och plantor – som alltid hos Anna Fleurs! Dessa prioriteringar har varit kärnan i vårt mångåriga arbete som regelbunden leverantör till grossister och detaljhandel i Frankrike.

Våra färska blommor och plantor köps in dagligen på Nederländernas största auktion. Vårt utbud av snittblommor omfattar rosor, tulpaner och solrosor. Utöver blommor har vi ett stort utbud av plantor i lager. Färska produkter kräver omsorg. Därför förbereder vi produkterna för försäljning under bästa möjliga förhållanden. Vi gör detta för att garantera färskhet och högsta möjliga kvalitet vid leverans.

Du kan dock vänta dig ännu mer från oss. Vi utvecklar gärna idéer tillsammans med våra kunder. Vilka produkter är intressanta för din målgrupp, och hur kan vi ge bästa möjliga service till den gruppen? Vi följer utvecklingen på marknaden bättre än någon annan, och vi är medvetna om vad som pågår. Genom att kombinera våra kunskaper med våra kunders krav och önskemål hittar vi alltid en stark och sofistikerad marknadsstrategi. Kort sagt: vi erbjuder personlig service som går långt förbi dina förväntningar. Ja, som alltid hos Anna Fleurs!