Typisk Anna Fleurs

Høy kvalitet, personlig betjening og et omfattende spekter med blomster og planter Det er typisk Anna Fleurs. Som distributør for engros- og detaljhandel i Frankrike i mange år, har vi beholdt disse prioriteringene i vårt arbeid.

Våre friske blomster og planter kjøpes daglig fra den største auksjonen i Nederland. Vår serie med snittblomster er bl.a. roser, tulipaner og solsikker. I tillegg til blomster har vi også mange typer planter på lager. Friske produkter krever forsiktig behandling, og derfor klargjør vi produktene for salg under de beste forhold. Dette gjør vi for å kunne garantere levering av friske produkter av høyeste kvalitet.

Du kan imidlertid forvente enda mer av oss. Vi liker å løse utfordringer sammen med kundene våre. Hvilke produkter er interessante for din målgruppe, og hvordan kan vi best betjene denne gruppen. Vi følger utviklingen i markedet bedre enn noen andre, og vi er oppmerksomme på hva som skjer rundt oss. Ved å kombinere kunnskapen vår med kundenes ønsker og behov, er vi sikre på å finne en sterk og sofistikert markedsstrategi. Kort sagt, vi yter personlig betjening utover dine forventninger. Ja, det er helt typisk Anna Fleurs.