Anna Fleursin tyyliin

Laadukasta henkilökohtaista palvelua ja kattava valikoima kukkia ja kasveja. Se on Anna Fleursin tyyli. Olemme jo vuosia soveltaneet näitä periaatteita työssämme tukku- ja vähittäiskaupan vakituisena toimittajana Ranskassa.

Tuoreet kukkamme ja kasvimme ostetaan päivittäin Alankomaiden suurimmasta huutokaupasta. Leikkokukkavalikoimaamme kuuluvat ruusut, tulppaanit ja auringonkukat. Kukkien lisäksi varastossamme on laaja valikoima kasveja. Tuoreita tuotteita on käsiteltävä huolellisesti, siksi valmistelemme tuotteet myyntiin ihanteellisissa olosuhteissa. Näin voimme taata toimituksen tuoreuden ja parhaan laadun.

Meiltä voi kuitenkin odottaa vielä enemmänkin. Ideoimme mielellämme yhdessä asiakkaiden kanssa. Mitkä tuotteet kiinnostavat asiakkaan kohderyhmää, ja miten sitä parhaiten palvellaan? Seuraamme markkinoiden kehitystä erittäin tarkasti, ja tiedämme aina, mitä on meneillään. Yhdistämällä osaamisemme asiakkaiden vaatimuksiin ja toiveisiin luomme vahvan ja erikoistuneen markkinointistrategian. Lyhyesti sanottuna tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka ylittää kaikki odotukset. Se on Anna Fleursin tyyli!