Typisk Anna Fleurs

Personlig service af høj kvalitet og et omfattende udvalg af blomster og planter. Det er typisk Anna Fleurs. Vi har i mange år haft disse prioriteter i vores arbejde som regelmæssig leverandør til engros- og detailhandler i Frankrig.

Vores friske blomster og planter købes dagligt på Hollands største auktion. Vores udvalg af afskårne blomster omfatter roser, tulipaner og solsikker. Ud over blomster har vi også et stort udvalg af planter på lager. Man skal bruge en omhyggelig fremgangsmåde, når man handler med friske varer, og det er derfor, vi forbereder produkterne til salg under de mest gunstige betingelser. Dette gør vi for at sikre friskhed og den højeste kvalitet ved levering.

Du kan dog forvente endnu mere af os. Vi kan godt lide at lave en brainstorming med vores kunder. Hvilke produkter er interessante for din målgruppe, og hvordan kan du bedst yde service til denne gruppe? Vi følger markedsudviklingen bedre end nogen anden og har kendskab til, hvad der foregår. Ved at kombinere vores viden med vores kunders krav og ønsker er vi sikre på at opnå en stærk, sofistikeret markedsstrategi. Kort sagt yder vi personlig service, der overstiger dine forventninger. Ja, det er typisk Anna Fleurs!