Dit is Anna Fleurs ten voeten uit

Kwaliteit, persoonlijke service met een ruime sortering aan bloemen en planten. Dat is Anna Fleurs ten voeten uit. Al jaren zijn wij op deze aantrekkelijke wijze vaste leverancier van groot- en detailhandelaren in Frankrijk.

Dagelijks worden verse bloemen en planten aangekocht bij de grootste veiling van Nederland. Ons assortiment snijbloemen bevat o.a. rozen, tulpen en zonnebloemen. Daarbovenop hebben wij een ruim aanbod aan planten op voorraad. Een vers product vraagt om een zorgvuldige aanpak. Daarom verwerken wij de producten onder de meest gunstige omstandigheden. Dit alles doen wij om garant te staan voor de versheid en de beste kwaliteit bij aflevering.

Maar u mag meer van ons verwachten. Zo denken wij graag met onze klanten mee. Welke producten zijn voor uw klantengroep interessant en waarmee kunnen we die groep het beste bedienen? Wij volgen de markt als geen ander en weten wat er speelt. Door onze kennis te combineren met de eisen en wensen van uw klantenkring komen we zonder twijfel tot een sterke, uitgekiende marktstrategie. Kortom, wij gaan voor persoonlijke service die verder gaat dan u gewend bent. Ja, dat is Anna Fleurs ten voeten uit!